Phu, det är massor som ska göras inför en tävling! Allt läder ska putsas och det är mer än vanligt eftersom flera grenar ingår i fälttävlan så jag behöver ha med mig både dressyr- och hoppsadel. Jag använder samma träns till alla grenar, men har med mig ett extra ”in case of emergency”, så det ska också putsas… Alla, och förhoppningsvis rätt, saker ska plockas ihop och packas in i bil och släp. Självklart ska även Fiesta putsas och så ska manen flätas vilket tar sin lilla tid. I år är första gången jag flätat och knoppat en man, har aldrig gjort det tidigare. Har heller aldrig tidigare ryckt en man, men även det har jag fått lära mig och gjort. Snart är jag en fullfjädrad häst-groom?! 😉

Det tar tid att förbereda allt inför tävling, men till slut blev jag klar och kunde åka hem och sova. Imorrn bitti bär det av till Tranemo för fälttävlan!

KraM