Tränade för Anna och det gick bra. Red i hoppsadeln och det gick bättre än väntat. Är dock hög tid att starta om jakten på en dressyrsadel… det har legat lite nere sedan jag hittade en hoppsadel och inte hade framgång avseende dressyrsadel. Som tur är en hoppsadel mer ”användbar” än en dressyrsadel, den är mer ”alround”. En hoppsadel kan man både hoppa med, rida i skogen och hjälpligt rida dressyr eller åtminstone markarbete. En dressyrsadel funkar ju dock inte varken i skogen eller för hoppning. Vet dock inte riktigt var jag ska leta efter dressyrsadel, har ju provat en himla massa och ingen som jag hittills provat har passat både Fiesta och mig… 😮 Funderar på att beställa en dressyrsadel från England av ”samma” modell som hoppsadeln. Är dock lite väl riskabelt att beställa en sådan utan att ha provat en lika dan. Problemet är att jag ännu inte hittat en sådan dressyrsadel för att kunna prova den.

KraM